Hirdetés

Az emlékek őre a Karib-tenger Kalózai stábjában

|

Rég volt konkrét hír Jack Sparrow újabb rumvedelő kalandjáról, most viszont már van egy új szereplőnk Johnny Depp mellé.

Hirdetés

Mégpedig a rohamléptekkel a sztárrá válás útját járó Brenton Twaites személyében, akit az elmúlt 1-2 évben olyan filmekben láthattunk, mint Az emlékek őre, az Oculus, a The Signal és volt egy tipikusan szépfiús feltűnése a Demónában is, mint Fülöp herceg. Talán utóbbi győzhette meg a Disney fejeseit arról, hogy Twaites-nek helye van Johnny Depp mellett a tengeren, aki egy Henry nevű brit katonaként fogja bevonzani a fiatalabb hölgyközönséget a mozikba. A film főgonoszát, egy ("meglepetés!") szellem hajó kapitányát az Oscar-díjas Javier Bardem játssza, és Depp mellett biztosan visszatér Geoffrey Rush is Barbossa kapitányként, valamint Orlando Bloom felbukkanását is emlegetik. A filmet a majdhogynem teljesen ismeretlen  Joachim Rønning és Espen Sandberg rendezik, a film pedig 2017 július 7.-én debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.