Hirdetés

Az Empire gyönyörű borítója rántotta le a leplet a Dűne homokférgéről

|

A szereplőket is lehetőségünk van ismét szemügyre venni.

Hirdetés

Mint a napokban végre hivatalossá vált, szeptember 9-én fog debütálni Denis Villeneuve Dűne-adaptációjának legelső előzetese, a jelenlegi decemberi bemutatóhoz közeledve azonban nem árt már most rákapcsolni a marketingre. Ennek első megtestesüléseként az Empire magazin bemutatta októberi címlapvariánsait, amelyeken az illusztris szereplőgárda mellett most először a homokférgekről is megnézhetünk egy művészi fotót.

Hirdetés

Pontosabban egyetlen homokféregről, ami viszont az egész címlapot kitölti teljes és meglehetősen látványos pompájában. Frank Herbert Dűne-sorozatában ezek a teremtmények az Arrakis bolygó őshonos lényei, melyeket a lakók nemcsak istenként tisztelnek, de ráadásul vallásukban és életmódjukban is központi szerepet játszanak. Nem meglepő tehát, hogy a filmet rendező Villeneuve saját bevallása szerint egy teljes évet szánt arra, hogy minden apró részletet számításba véve kidolgozzák a homokférgek tökéletes, kellően őskorinak ható formáját.

A végeredmény magáért beszél, még akkor is, ha egyelőre csak ezen a festett borítón, és nem mozgásban szemlélhetjük meg a szörnyeket. Az előfizetői címlap mellett a szám két másik változata a szereplőket vonultatja fel, Atreides és fremen kiadásban.

A Dűne jelen állás szerint 2020. december 17-én mutatkozhat be a hazai vásznakon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.