Hirdetés

Az eredeti főszereplő párossal folytatódik a Télapu

|

Tim Allen és Elizabeth Mitchell is visszatérnek az Északi-sarkra a Disney+ sorozatában.

Hirdetés

A Disney továbbra is igyekszik a biztosra menni, és rizikósnak tűnő, teljesen új tartalmak helyett jól bejáratott filmeket és sorozatok húznak elő a tarsolyukból, hogy azokat modern köntösben mérkőztessék meg. Emlékszik még valaki a Télapu trilógiára? A Disney most tesz róla, hogy felvillanjanak a kellemes, vagy kellemetlen emlékek, hiszen sorozatként fog folytatódni a történet a Disney+ streamingplatformon.

Hirdetés

Korábban Tim Allen visszatérését már megerősítette a stúdió, ám most a második és harmadik rész Télanyuja, azaz Elizabeth Mitchell is csatlakozott a projekthez. A széria az eredeti trilógia folytatásaként szolgál majd, melyben Scott Calvin (Allen) rádöbben, hogy nem folytathatja a végtelenségig a Mikulás munkáját, ezért megpróbál egy méltó örököst felkutatni, hogy az átvehesse tőle ezt a megtisztelő feladatot.

Az a Jack Burditt lesz a széria executive producere és showrunnere, aki korábban az Apa csak egy van sitcomban már együtt dolgozott Allennel. Ez az ismeretség jól fog jönni, ha sikerre akarják vinni ezt az elsőre kendőzetlen bőrlehúzásnak beillő projektet.

Titeket meglep még a Disney biztonsági játéka?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.