Hirdetés

Az eredeti Freddy Krueger visszatér ikonikus szerepében

|

Robert Englundot, Freddy Kruger eredeti megformálóját ismét kimaszkírozzák az összetéveszhetetlen karakterré.

Hirdetés

Még ha a 2010-es Rémálom az Elm utcában remake nem is volt bombasiker, Jackie Earle Haley azért a tőle elvárható módon formálta meg a horrorfilmek egyik legismertebb karakterét, Freddy Krugert. Az igazi hardcore rajongók azonban már hosszú évek óta arra várnak, hogy a félelmetes figurát eredetileg eljátszó Robert Englund ugorjon vissza a szerepbe. Imáik most végre értő fülekre találtak.

Hirdetés

Új horrorfilm egyelőre nincs a láthatáron, de van helyette valami más, egy dokumentumfilm, amelyben Englund újra az őt híressé tevő karakter ocsmány bőrébe bújhat. A Nightmares in the Makeup Chair (Rémálom a sminkes székben) című alkotást Mike Kerz rendezi, a film pedig visszatekint azokra az évekre, amikor Englund a karaktert alakította. A színészre Robert Kurtzman keni az összeégett bőrszöveteket, hogy még autentikusabb legyen a múltidézés. Robert Englund így nyilatkozott a filmmel kapcsolatban:

"A Nightmares in the Makeup Chair az én szerelmes levelem a Rémálom az Elm utcában sorozat, és a filmes smink számára. Mindig is lenyűgöztek a sokoldalúan tehetséges sminkmesterek. A vázlatoktól a faragásig, ők alakítják ki a dizájnt. Aztán hajszálpontosra formálják és készítik el a smink papírvékony elemeit. Majd következik a felhelyezés folyamata, amikor én a székben ülök és az élő vásznukká válok, ahogyan felragasztják, és rámfestik a smink részeit. Ez a dokumentumfilm nem csupán a képességeiket mutatja be, hanem szerintem egy új generációt is inspirálni fog, akik követni szeretnék az ő munkásságukat. Örömömre szolgált, hogy újra Freddyvé válljak, és megosszam a rajongókkal a sminkelés folyamatát."

A Nightmares in the Makeup Chair egy magasrangú film fesztiválon szeretne debütálni 2017. folyamán, melyet követően a nagyközönség előtt is bemutatkozna. A film trailerét lentebb görgetve már meg is tekinthetitek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.