Hirdetés

Az eredeti szereplőkkel folytatódik a Szólíts a neveden

|

Timothée Chalamet és Armie Hammer is visszatérnek a második részben.

Hirdetés

A Szólíts a neveden kétségkívül az évtized egyik legszebb szerelmes filmje volt, amit olyan érzékiséggel adaptáltak André Aciman azonos című regénye alapján, hogy a négy Oscar-jelöléséből a legjobb adaptált forgatókönyvnek járó díjat el is nyerte. Habár könyvben már megjelent a történet folytatása Találj rám címen, sokáig nem lehettünk benne biztosak, hogy a mozgóképes feldolgozás is megvalósul. Úgy tűnik, nemhogy megvalósul, egy interjúban méghozzá azt is megerősítette Luca Guadagnino rendező, hogy az eredeti szereplőkkel.

Hirdetés

A 2017-es film direktora elmondása szerint már nekilátna a folytatásnak, viszont a tervezettnél többet kell majd várni, elvégre a koronavírus-járvány megannyi produkcióhoz hasonlóan ennek munkálatait is hátráltatja. Az IndieWire egy olasz lapra hivatkozva azt írja, hogy a rendező már éppen útnak indult volna tárgyalni a potenciális forgatókönyvíróval a második részről, mire Lombardiát karantén alá vonták, így ő Milánóban ragadt.

Megbeszéltünk egy találkozót Amerikában egy íróval, akit nagyon szeretek, és akinek nem árulom el a nevét, hogy a második részről beszéljünk, de sajnos minden máshoz hasonlóan ezt is le kellett mondanunk. Természetesen nagy öröm együtt dolgozni Timothée Chalamet-val, Armie Hammerrel, Michael Stulhbarggal, Esther Garrellel és a többi szereplővel. Mindannyian benne lesznek az új filmben.

A folytatásban tehát biztosan visszatér a két főszereplő, viszont magáról a történetről egyelőre semmilyen információ nem áll rendelkezésre, leszámítva persze az alapanyagot, a 2007-es Szólíts a neveden tavaly megjelent második részét. A Találj rám sok évvel az első rész cselekményét követően veszi fel a fonalat, ám mivel a két film között nem fog eltelni annyi idő, mindenképp érdekes lesz látni, hogy Guadagnino miként fogja kivitelezni az adaptációt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.