Hirdetés

Az Everybody Wants Some új traileren hódít!

|

Hirdetés

Szomorú dolog, de valamiért durván radar alatt van nálunk ez a film, melynek oka az lehet, hogy hiába futott be hozzánk is pár éve Richard Linklater több évet felölelő vállalkozása, a Sráckor, a rendezőnek több olyan alkotása is van, ami a nagyközönség (vagy legalábbis kicsiny hazánkét figyelembe véve) kevésbé ismer és kevéssé tart számon. Ilyen a Tökéletlen idők is, amely film bár egyfajta kult-státuszt talán nálunk is kivívott magának (megkockáztatom: szűk körben), nem vennék mérget arra, hogy mindenki tudja miről van szó. Röviden: az egyik legjobb "hang-out"-mozi, amely egyben gyönyörűen adja át a hetvenes évek feelingjét, amellett pedig egy pofátlanul fiatal Ben Affleck-et és Matthew McConaughey-t is felvonultat. Az Everybody Wants Some ennek a filmnek a spirituális folytatása, így a hangvétel - ahogyan az az előzetesből is leszűrődik - hasonló lesz az elődjéhez azzal a különbséggel, hogy a hetvenes évek helyett ezúttal a nyolcvanas évek kerülnek górcső alá. Az alább látható kis kedvcsinálóval személy szerint engem megvett magának a film - máris nézném a legszívesebben, a külföldi kritikákat elnézve pedig nem tartok attól, hogy alább adta Linklater a Tökéletlen idők perfekt kis mozijánál. https://www.youtube.com/watch?v=WyuCY_UT7KY

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.