Hirdetés

Az FX berendelte a Fargo 3. évadát

|

Hirdetés

Az FX eddig sem arról volt híres, hogy ne adott volna lehetőséget a sorozatainak kibontakoztatására (ld. a vergődő The Straint), így egyáltalán nem meglepő hír, hogy a több díjjal is elismert Fargo antológia sorozatból berendelték a harmadik szezont. Míg a Fargo első évada a Coen tesók azonos című filmjéhez kapcsolódott szorosan, addig a második etap a múltba kalauzol(t) vissza minket, az első évadban megszokott stílusjegyeket megőrizve, sőt, talán túl is szárnyalva azokat. A történetet illetően egyedül Lou Solverson karaktere az összekötő kapocs, akit az első évadban Keith Carradine, míg a másodikban Patrick Wilson alakít. Hogy a harmadik felvonás miről is fog szólni, és hogy mily módon fog kapcsolódni az első két történetszálhoz, az egyelőre kérdéses, de szerencsére a minőség miatt úgy tűnik, nem kell aggódnunk, ugyanis Noah Hawley, a sorozat kreátora is visszatér a nyeregbe, a Coen tesók pedig executive producerként fogják felügyelni a munkálatokat. Ti milyen történetnek és milyen színészeknek örülnétek a harmadik évadra? Ismét a múltba térjünk vissza, vagy ragadjunk a jelenben, netán nyerjünk betekintést a jövőbe?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.