Hirdetés

Az HBO máris megrendelte a folytatást Ridley Scott sci-fi sorozatához

|

A farkas gyermekei még ki sem jött az első évad összes részével.

Hirdetés

Kétségtelenül az ősz egyik legvártabb alkotása volt Ridley Scott és Aaron Guzikowski nagyszabású sci-fi sorozata, A farkas gyermekei, ami nézettség tekintetében is tetten érhető. Habár az HBO Max, miképp a többi streaming szolgáltató, nem közöl pontos adatokat, de a sorozat egyenesen a platform legnépszerűbb darabjának bizonyult a májusi indulása óta, ezért talán nem akkora meglepetés, miszerint hivatalosan is elkészül a második évad.

Hirdetés

Már abból is levonható, hogy a szolgáltatásnál elégedettek a sorozat által generált nézettséggel és médiafigyelemmel, hogy a folytatás megrendelése úgy érkezett, hogy még le sem vetítették az első évad összes részét. A farkas gyermekei szeptember 3-án, három epizóddal vette kezdetét (az első kettőt nem mellékesen Ridley Scott rendezte), és ha minden igaz, az összesen tíz felvonásos évad szeptember 25-én zárul ismét három résszel.

A különleges látványvilágú sci-fiben két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak - Apának és Anyának - azonban komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. A főszerepekben Amanda Collin és Abubakar Salim brillíroznak, a központi kisfiút Winta McGrath alakítja, de Travis Fimmel alias Ragnar Lothbrok szintén meghatározó szerepben látható.

A farkas gyermekei az HBO GO kínálatában követhető nyomon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.