Hirdetés

Az HBO Maxon éled újjá a Szex és New York

|

A Variety értesülései szerint az HBO Maxon folytatódik a népszerű televíziós sorozat, a Szex és New York.

Hirdetés

A folytatás címe "And Just Like That…" lesz, a négy főszereplőből azonban csak hármat láthatunk viszont: a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parkert, a Charlotte-ot játszó Kristin Davist és Miranda bőrében Cynthia Nixont, de Kim Cattrall nem tér vissza Samanthaként. Mindhárom színésznő Instagramon erősítette meg a hírt, a terv szerint pedig tavasszal kezdik leforgatni a 10, egyenként félórás részt, amiben az ötvenes éveikben járó barátnők, a város, a szingliség és a pasik lesznek a középpontban. Egyelőre nem tudni, a történetben hogyan magyarázzák majd Samatha hiányát.

Hirdetés

Cattrall már a pár évvel ezelőtt tervezett, harmadik egész estés filmben sem szeretett volna szerepet vállalni, így bár a forgatókönyv elkészült, nem vették fel a filmet. Álláspontjával sok rajongót magára haragított, és egyesek szerint Parker az oka annak, hogy nem tér vissza. Állítólag nem ápoltak túl jó viszonyt, mert Cattrall sérelmezte, hogy Parker több fizetést kap, mint ő. A vádat, miszerint miatta nem térne vissza, Parker elutasította, és hangsúlyozta, nincs arról szó, hogy utálná a színésznőt.

Parker egy interjúban nemrég arra utalt, hogy a közösségi média régebben teljesen kimaradt a szereplők életéből, és most, évekkel később nem csak a barátságuk alakulására lenne kíváncsi, hanem arra, hogy boldogulnak az online térben.

A több Emmy- és Golden Globe-díjat nyert sorozat hat évadot élt meg, melynek első részét az HBO-n mutatták be 1998 nyarán. Magyarországon csak 2002-ben kezdték sugározni, a szériát pedig két nagyjátékfilm is követte. A sorozat alapja Candace Bushnell, angol újságírónő 1997-es, azonos című könyve, amelynek történeteiben a manhattani elitet mutatja be saját tapasztalatain keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.