Hirdetés

Az HBO nyilvánosságra hozta a Trónok harca 6. évadának szinopszisát

|

Hirdetés

Rövidesen véget ér a hónapok óta tartó várakozás és befejeződnek az 5. évad egészen megrázóra sikerült lezárása óta tartó konspirálások is, ugyanis folytatódik tovább a Trónok harca, immár a 6. évaddal és újabb találgatások kezdődhetnek, hogy ki is ülhet fel az 1000 kardból kovácsolt Vastrónra. Eddig már két előzetest is láthattunk az HBO nagy sikerű szériájából, amelyekkel kiválóan fokozták a kedélyeket. Az egyik egy hosszabb, amely alatt a Wicked Games egy feldolgozása szól, a másik pedig egy ettől rövidebb időtartalmú promó volt, de az előzőhöz hasonlóan szintén megnehezítette a várakozást. https://www.youtube.com/watch?v=dKrhgVFTI6I Az elmúlt pár napban az HBO nyilvánosságra hozta, hogy milyen címen érkezik majd a nyitóepizód és mire is számíthatunk az évad során. Nos, egészen tényszerű mondatokban ismertették, hogy milyen helyzetet tár majd elénk a George R.R. Martin népszerű fantasy regényén alapuló sorozat új évadának első része, amely már az eddig megjelent ötödik könyv eseményeit is meghaladja. Az első epizód a "The Red Woman" címet viseli majd, amiből egyértelműen következtethetünk, hogy az epizód kulcsfigurája Carice Van Houten karaktere, Melisandre, azaz a Vörös papnő lehet majd. Az epizód leírása pedig a következő:

Havas Jon halott. Daenerys egy erős férfival találkozik. Cersei újra láthatja a lányát.
[caption id="attachment_85830" align="aligncenter" width="768"]
Még ha a rövid leírásból nem is derült ki sok minden, egy biztos: még több cselszövésre és ármánykodásra számíthatunk az évad során.
Még ha a rövid leírásból nem is derült ki sok minden, egy biztos: még több cselszövésre és ármánykodásra számíthatunk az évad során.[/caption] Nem igazán sok nyomot hintettek el, úgyhogy a találgatásoknak egyedül a cím adhat némi alapot. Az első epizód leírása mellett az egész évadba is nyújtottak némi betekintést egy pár soros ismertetőn keresztül. A leírás természetesen teljes egészében spoilermentes, úgyhogy bárki nyugodtan elolvashatja.
Az ötödik évad lezárásának sokkoló fejleményei, Havas Jon végzetes találkozása a fekete várbéli zendülőkkel, a Meereni harci veremben történt vérengzés, amely majdnem Daenerys bukását okozta, és Cersei nyilvános megaláztatása, mind, feltartóztathatatlanul tovább haladnak majd a bizonytalanul kivájt medrük sodrásában. Az eddig ismert karakterek új szövetségeket kötnek, hogy megerősítsék a túlélési esélyeiket, miközben az újak pedig felemelkednek, hogy szembe szálljanak a kihívással, melynek során hatalomhoz juthatnak keleten, nyugaton, északon és délen is.
Ahogyan a leírás is súlykolta, egyáltalán nem számíthatunk az új évadban Havas Jon visszatérésére, ezt a tényt továbbá az is erősíti, hogy a hivatalos szereplőlistán Kit Harington neve egyáltalán nem szerepel. A Trónok harca 6. évadának "The Red Woman" című nyitóepizódja április 25-én hajnalban debütál majd az HBO-n és ezzel egy időben megtalálható lesz majd az HBO GO kínálatában is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.