Hirdetés

Az HBO úgy döntött, nem rendeli be a tervezett Trónok harca-előzménysorozatot

|

Nem számítottunk rá, hogy végül ilyen sorsra jut a sorozat.

Hirdetés

Trónok harca utolsó évadának népszerűtlensége miatt a rajongók jelentős része nyilvánvalóan szkeptikusan állt hozzá a George R.R. Martin teremtette világban játszódó spinoffokat illetően. Ezzel szemben a másik oldal izgatottan várta, hogy már 2021-ben visszatérhessen Westerosba, a Jane Goldman-féle előzménysorozat pilotepizódja ugyanis a nyáron állt kamerák elé ígéretes színészgárda közreműködésével. 

Hirdetés

Ugyan nem volt kőbe vésve, hogy a produkció egyáltalán napvilágot lát, hiszen csak a pilot alapján dőlt el, hogy az HBO kéri-e a teljes évadot, azért mégis váratlanul ért mindenkit a most érkezett kasza híre. Megbízható források szerint a csatorna vezetősége nem volt teljességgel megelégedve a leforgatott pilotepizód láttán, azonban tekintve, hogy anno a Trónok harca megvalósulása sem volt zökkenőmentes, az HBO még több időt biztosított a készítőknek az utómunkálatokra. Mivel végül az újradolgozott változat sem győzte meg őket, a Naomi Watts főszereplésével készülő előzményszéria hivatalosan is ment a süllyesztőbe.

Pedig meglehetősen izgalmasnak tűnő koncepcióval dolgozott Goldman sorozata: a történet szerint több ezer évet ugrottunk volna vissza az időben, rengeteg szörnyű titkot felfedve Westeros történelméből, köztük az anyasorozatban csúfosan lerendezett Másokról is - utóbbit az is alátámasztja, miszerint Martin egyszer meglebegtette, hogy a széria címe "A hosszú éjszaka" lehet. Öröm az ürömben, hogy ez a döntés nincsen kihatással a másik előkészületek alatt álló sorozatra, amely Ryan Condal és George R.R. Martin párosától a Targaryen-ház felemelkedésének és kezdődő bukásának történetét regéli majd el.  A széria egyelőre a fejlesztési szakaszban van, várhatóan az HBO hamarosan berendeli a pilotepizódot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.