Hirdetés

Az HBO új szintre emeli a meztelenséget a Westworld-del

|

Hirdetés

Vajon mennyit kereshet egy statiszta mostanában? A Westworld háttérben tevékenykedő színészei napjainkban kapták meg a SAG-AFTRA által kibocsátott szerződésüket, amelyet már csak elolvasva is enyhén zavarba ejtő részleteket tár elénk. A THR jelentései szerint meglehetősen széles skálán mozgó feladatokat kell ellátnia a szerződő félnek. A széles skálába beletartozik a nemiszerv-nemiszervvel való érintkezése, orális szex imitálása nemiszerv kézzel való érintésével, teljesen meztelenül asztal alak formálása, négykézláb pózolás, amíg valaki meglovagolja a hátát, meglovagolni valaki hátát, amíg az négykézláb pózol, miközben mindkét illető teljesen meztelen. Ezen feladatok mellett a nemiszerv festésére és "más tevékenységekre is szükség lehet a projektben." Tehát, gyakorlatilag bármire. [caption id="attachment_57043" align="aligncenter" width="1024"]

James Marsden és Evan Rachel Wood
James Marsden és Evan Rachel Wood[/caption] Meg kell hagyni, eléggé különös események fognak történni a Westworld háza tájékán. A "nemiszerv-nemiszervvel való érintkezése" nagyon úgy hangzik, mintha egy ügyvéd szófordulata lenne a pornográfia álcázására. Azért azt már régen tudjuk, hogy az HBO-tól a meztelenkedés nem áll messze, sőt csaknem a csatorna sorozatainak védjegyeként tartjuk számon ezeket a jeleneteket, de ezúttal úgy tűnik nem bízzák a véletlenre a dolgokat. Én személy szerint az HBO másik ígéretes újoncától, Mick Jagger és Martin Scorsese sorozatától vártam volna ilyesfajta híreket, de azért nem venném biztosra, hogy a Vinyl, magyar címén a Bakelit egy prűd produkció lesz majd. A Westworld első előzetese alapján egy nagyon ígéretes projektnek tűnik. Egyrészt a nem mindennapi témaválasztás, ugyanis a sorozat Michael Crichton azonos című, 1976-ban készült techno-thrillerét veszi alapul, másrészt az impozáns színészgárda miatt, hiszen olyan nevek szerződtek, mint: Sir Anthony Hopkins, Ed Harris, Jeffrey Wright, Thandie Newton, James Marsden és Evan Rachel Wood. A Westworld létrejöttében executive producerként hozzájárult Jonathan Nolan, Lisa Joy, nem utolsó a sorban pedig J.J. Abrams és stúdiója a Bad Robot is. Ezek szerintem tökéletes érvek, amiért érdemes lesz a 2016-os megjelenéskor az HBO-ra kapcsolni.
westworld3
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.