Hirdetés

Az Igazság Ligája - Egy évig tartanak majd az előkészületek és a forgatás

|

Hirdetés

Az Igazság Ligája film nem csupán a Warner Bros. stúdiónak és a DC Comics-nak lesz hatalmas előrelépés, hanem reményeink szerint a szuperhős filmek számára is. A végeredmény sikerességének érdekében pedig nem lesz egyszerű dolga a produkciós csapatnak. Most a DC Bővített Univerzumának jelmez tervezője, Michael Wilkinson számolt be arról, hogy mennyi időt is igényel egy ilyen grandiózus projekt véghez vitele.

Nemrégiben kezdtem bele Az Igazság Ligája előkészületeibe. Londonban fogunk forgatni és egy egész évet töltünk majd ott. Van 6 hónap az előkészületekre és 6 hónap a forgatásra. Rengeteg fantasztikus karaktert keltünk életre és rengeteg érdekes világot fedezünk fel. Egy teljesen újfajta Igazság Ligáját szeretnénk készíteni a 21. század számára.
Ez egyúttal azt is jelenti, hogy az utómunkálatok sem lesznek rövidebbek, sőt akár még több időt is igénybe vehetnek majd, mint az élőkészületek és a forgatás együttvéve. A produkció hossza valószínűleg annak tudható be, hogy Az Igazság Ligája 1. illetve 2. részét is közvetlenül egymás után forgatják, ahogyan arról korábban hallani lehetett. Az első film 2017-ben, míg a második 2019-ben fog érkezni, közéjük pedig még egy Aquman film is befért 2018-ra, ráadásul a 2019-es Igazság Ligája előtt Shazam is bemutatkozik majd. A hősök egyesülése előtt azonban még egy nézeteltérést is ki kell küszöbölnie Batmannek és Supermannek, aminek a kedvcsinálóját itt találjátok.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.