Hirdetés

Az Igazság Ligája előtt szükséges Az acélember folytatása

|

Zack Snydert, Az acélember rendezőjét egy interjú során az Igazság Ligája filmről kérdezték. Szerinte túl korai még, hogy Superman csatlakozzon a Ligához.

Hirdetés

"Úgy érzem többet kell megismernünk Supermanből, mielőtt neki láthatnánk egy Igazság Ligája filmnek." -mondta Snyder, ezzel utalva arra, hogy Az acélember még nem készíti elő az Igazság Ligáját, és előtte lennie kell egy második résznek. Snyder korábban azt is mondta, hogy a Warner Bros. felkéri őt az Igazság Ligájának rendezésére, ha Az acélember sikeres lesz. Ez azt jelentené, hogy ő felel az egész franchiseért, vagyis, ha ő későbbre tenné a szuperhősök egyesülését, akkor valószínűleg később is lesz. Az először 2015-re kitűzött film tolódni látszik, de egy jól felépített univerzumnak idő kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.