Hirdetés

Az Igazság Ligája - Maradunk Metropolisban és Gothamben

|

Hirdetés

Március 24-én végre mozikba kerül a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, ezt követően pedig hamarosan kezdődik az Igazság Ligája forgatása. A rendezői székben visszatér Zack Snyder, a forgatókönyvet Chris Terrio jegyzi, a bemutató pedig 2017. novemberében esedékes. A Collidernek adott interjúja során Snyder elárulta, hogy a film továbbra is Metropolis illetve Gotham határain belül foglal majd helyet, illetve arról is beszámolt, hogy a forgatás nem lesz olyan hosszú, mint a Batman Superman ellené volt.

Szoros az ütemterv, de nem olyan hosszú, mint korábban. Sokkal olajozottabb a szerkezet Angliában, mert Gothamet és Metroploist előre felépítettük a stúdió mögött, szóval sokkal egyszerűbb lesz ott forgatni, mint egész utcákat lezárni.
Az igazság hajnalából ki fog derül, hogy Gotham és Metropolis valójában iker városok, amelyeket csupán egy öböl választ el egymástól. Így az Acélember végén zajlott csatát Superman és Zod között Gotham is megsínylette, például a Wayne épület is sérüléseket szenvedett, ezzel megteremtve a konfliktust a denevérruhás igazságosztó és Kal-El között. Természetesen sejtjük, hogy előbb-utóbb megbékélnek egymással, legalábbis annyira, hogy egy nagyobb fenyegetéssel szemben összefogjanak és megalapítsák az Igazság Ligáját. A két részre osztott film egyelőre nem rendelkezik alcímmel, és a rendező állítása szerint még ő sem tudja, hogy milyen néven fogjuk majd emlegetni a DC szuperhőscsapatának első mozifilmjét.
Egyelőre egyszerűen Igazság Ligája a munkacímünk. Abban a szakaszban vagyok, amikor logókat rajzolok és címeket vetek papírra, próbálom kitalálni, hogy mit is jelent igazán az Igazság Ligája, látványilag. Úgyhogy majd meglátjuk, hogy a látványtervből az alcím is kinövi-e magát.
Régebben olyan pletykákat is hallottunk, hogy az Igazság Ligája mind két részét egyszerre rögzítik a készítők, ám úgy fest, hogy nem így történik. Mit gondoltok eddig a készülő filmről? Gothamet és Metropolist már biztosan látjuk benne, de ti milyen más helyszíneken látnátok még szívesen az emberfeletti karaktereket?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.