Hirdetés

Az Igazság Ligájában már a rebootolt Batmant kapjuk?

|

Egyértelmű volt A sötét lovag: Felemelkedés befejezésével, hogy Nolan trilógiája csak a Batman széria egy mérföldkövét jelentette és további filmekre számíthatunk bőregérrel a főszerepben.

Hirdetés

Kissé megdöbbentő pletykák kezdtek kavarogni Az Igazság Ligája filmtervezet körül. A friss hírek szerint egy bennfentes tudni véli, hogy az új denevérember nem önálló moziban mutatkozik be, hanem a 2015-re datált Az Igazság Ligájában láthatjuk először és a reboot csak a nagy egyesülés után kerülhet kiadásra. Szintén ugyanez a helyzet a többi karakterrel, a belső forrás szerint a csapat vezetőjét, Supermant kivéve senki nem kap eredetfilmet Az Igazság Ligája mozi előtt, mindannyiukat akkor és ott fogjuk "először" megismerni. Kivételt képezhet a Zöld Lámpás, de ahhoz a Warner kiadónak vissza kellene rendelnie Ryan Reynoldsot a szerepre. Ti mit szóltok mindehhez? Nagyon érződik a DC döntésein, hogy mielőbb szeretnének bevételt látni és legalább akkorát, mint amit a Bosszúállók termeltek? Csupán egyetlen gond akad mindezzel: ott az összes tag megkapta a saját filmjét és remekül felépített stratégia vezetett egyesülésükhöz. Itt maximum Supermant köszönthetjük ismerősként, Batman rebootolva lesz, Zöld Lámpás sorsa kétes, Csodanőről még csak említés szintjén se hallhattak az emberek, Flash-ről már nem is beszélve. Biztos meggondolta ezt a DC?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.