Hirdetés

Az Ikrek folytatásáról nyilatkozott Arnold Schwarzenegger

|

Korántsem biztos, hogy elkészül a vígjáték-folytatás.

Hirdetés

Bár az 1988-as Ikrek főszereplője, Arnold Schwarzenegger még korábban biztosította rajongóit arról, hogy el fog készülni a folytatás, a rendező Ivan Reitman februári halála átírta a terveket a film elkészítését illetően. A direktor nem csupán az eredeti filmért, de az esetleges folytatásért is felelt volna. Schwarzenegger erről a helyzetről nyilatkozott.

Hirdetés

Az Arnold Sportfesztiválon beszélt arról, hogy mi a helyzet a film háza táján: 

Kicsit megtorpantunk a munkálatokban, mert aki rendezte volna a filmet sajnos eltávozott közülünk. Tehát most megvárjuk, amíg ez lecsillapodik, majd újra nekilátunk. A cél az volt, hogy októberben fognak zajlani a forgatások, de most új rendezőt kell keresnünk és át kell gondolnunk, hogy akarjuk-e  egyáltalán folytatni. 

Sokféleképpen értelmezhető Schwarzenegger nyilatkozata, de ha - a rendező személyét leszámítva - marad minden a régiben, akkor ismét fel fog tűnni Danny DeVito, sőt a híres humorista, Tracy Morgan is csatlakozik a film szereplőgárdájához. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.