Hirdetés

Az Indiana Jones 5 a kristálykoponya sztorit folytatja majd?

|

Hirdetés

Még csak a tervező asztalon pihen az Indiana Jones 5. része, de lassan-lassan alakulgat. Most már  biztos, hogy visszatér Harrison Ford Dr. Jones bőrében, és Spielberg megszerezte maga mellé a Kristálykoponya királysága forgatókönyvíróját, David Koepp-ot is. A film producere, Frank Marshall pedig nem olyan rég a beszélt egy kicsit elképzeléseikről, melynek lényege, hogy nagyjából a negyedik film történetét fogják továbbvinni, és nem prequel lesz. Azt még nem tudjuk, hogy visszajön-e valamelyik karakter az előző részből, és azt sem, hogy honnan folytatódik pontosan a történet, de Marshall szerint "Nem fogjuk azt csinálni, mint a Bond széria", ami azt jelenti, hogy a megkezdett sztori a lényeg és nem akarja, hogy az Indiana Jones széria is epizodikussá váljon, más főszereplőkkel. Így annak a lehetősége is fennáll, hogy Shia LaBeouf, mint a főhős fia és Karen Allen is visszatérhet Marion szerepében, esetleg újra a szovjetek kapják meg az antagonista szerepét. Még jó sok időnk van találgatni, ugyanis a projektet 2019-re tűzték ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.