Hirdetés

Megjöttek az első kritikusi értékelések az AZ-ról

|

És hátborzongatóak...

Hirdetés

...hátborzongatóan jók! Pedig akármennyire is voltak jók a marketinganyagok, volt bennünk egy kis félsz, mely szerint ez is csak egy felfújt... khm... üres lufi lesz (elvégre a Warnerről van szó), ráadásul érdemi Stephen King adaptációról is kevésről beszélhetünk, ha azt nem Frank Darabont jegyzi. Szerencsére úgy tűnik az első kritikusi vélemények alapján (akik mint tudjuk csak ártani tudnak a filmeknek), hogy nagyszerűen sikerült a mozi.

Hirdetés

Az embargó ugyanis tegnap véget ért, és a szerencsés kritikusok, akik már látták, le voltak nyűgözve Andres Muschietti filmjétől, Bill Skarsgardtól,mint Krajcáostól, vagy a Vesztesek Klubjától nem különben. Csak néhány vélemény:

Imádtam az AZt. Kurva ijesztő, Skarsgard tökéletes Krajcáros, akárcsak a Vesztesek Klubja.

Írta Haleigh Foutch a Collidertől. De munkatársa, Perri Nemiroff is hasonló véleményen volt.

Az AZ mindent megad, amit csak reméltem, még többet is. Van szíve, humora és RENGETEG ijesztő momentuma. Belezúgtam a Vesztesek Klubjába. Nem akartam, hogy vége legyen.

Szintén a Collidertől, Steven Weintraub egy picit visszafogottabban fogalmaz.

Most láttam az AZt. Remekül meg van csinálva. A szereplők egytől egyig nagyszerűek, akárcsak a vizualitás. Rengeteg pénzt fog keresni. Holnap már nézném is a folytatást.

A Fandango kritikusa szerint garantáltan ott lesz az évvégi kedvencek között.

Az AZ félelmetes, véres, elképesztően vicces, hihetetlenül romantikus és ott van a kedvenceim között az évből.

Drew Dietsch,a Drew Filmstől pedig odáig merészkedett, hogy Skarsgard Krajcárosa az újkori horror generáció egy meghatározó rémisztgetője, aminek tetejébe a készítők sem finomkodtak. 

Bill Skarsgard olyan játékot tett le az asztalra, hogy ő lehet az új generáció Freddy Krugerje. SOKKOLÓ mennyiségű erőszaknak és képeknek teszik ki a gyerekszereplőket. Nem fogták vissza magukat. Ez nagyszerű.

Tetejébe még érkezett egy rakat kép is a filmből, amit alább nézhettek meg. A film szerencsére nem lesz rövid, 135 percen keresztül markolászhatjuk a karfát, de erre még szeptember 7.-ig várnunk kell.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.