Hirdetés

Az – Megkezdődött a forgatás

|

Andy Muschietti rendező Instagram-képeken mutatta meg, hogy már forgatják a Stephen King-féle Az remake-jét.

Hirdetés

A bohócokat mindannyiunk számára félelmetessé tevő, Stephen King-féle Az remake-je a rendező személye körüli huzavona után végül egyre közelebb kerül a megvalósuláshoz: elkezdődött a forgatás.

Eredetileg Cary Fukunaga (A törvény nevében, Jane Eyre) lett volna az Az rendezője. Fukunaga egy kétrészes feldolgozást szeretett volna: az első rész a főszereplők gyermek-, míg a második rész felnőttkorukat mutatta volna be. A New Line Cinema azonban nem volt elragadtatva az elképzeléseitől, így ejtették a közös munkát.

Hirdetés

A forgatás végül Andy Muschietti (Mama) rendező keze alatt kezdődött meg. A szereplők között megtalálható a Hemlock Grove-ból ismert Bill Skarsgard (a most Tarzan bőrébe bújt Alexander Skarsgard öccse), aki magát Pennywise-t játssza majd. A stúdió - bár ugye magához Fukunaga-hoz nem -, de a két filmes elképzeléséhez ragaszkodnak. Az első részben Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, és Jeremy Ray Taylor szerepel majd.

A film premierje 2017. szeptember 8-ára várható.

Muschietti az alábbi Instagram fotókkal mutatta meg a nagyvilágnak, hogy elkezdődött a forgatás:

Day one

Andy Muschietti (@andy_muschietti) által közzétett fénykép,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.