Hirdetés

Az NBC összetévesztette Jesse Eisenberget Mark Zuckerberggel

|

A 2010-es A közösségi háló szereplőválogatása annyira jó volt, hogy az NBC mai napig nem bírja megkülönböztetni a színész Eisenberget a Facebook alapítójától, Mark Zuckerbergtől.

Hirdetés

A Deadline-tól tudjuk, hogy az Olimpiáról készített tudósítása során a NBC bemondója, Bob Fitzgerald felfigyelt Zuckerbergre, aki az Egyesült Államok Spanyolország elleni kosármeccsét figyelte. A bökkenő csak annyi, hogy a bemondó azt hitte, Zuckerberget látja, amikor azt állította, hogy minden fontos igazgató jelen van ezeken a meccseken. Természetesen van magyarázat arra, hogy Fitzgerald miért így nyilatkozott: elképzelhető például, hogy Eisenberg éppen a legjobb Zuckerberg-formáját hozta, csak mert büszke rá. Elvégre Oscarra jelölték ezért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.