Hirdetés

Az Öngyilkos Osztag hivatalos szinopszisa leleplezi, milyen bevetésre indul az új csapat

|

Nem győzzük kivárni, és még egy előzetest sem láthattunk belőle.

Hirdetés

Habár már önmagában az első két A galaxis őrzői-film rendezőjének személye is garancia lenne ahhoz, hogy izgatottan várjuk a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztagot, a lelkesedést csak még feljebb tornázta, hogy a film felnőtteknek szóló R-kategóriás lesz, és hogy a nyilatkozatok szerint James Gunn teljesen szabad kezet kapott a stúdiótól. Az előzetesre várva a Warner Bros. Pictures nemrég nyilvánosságra hozta a szuperhősfilm hivatalos szinopszisát, ami végre a sztoriról is elárul egyet s mást.

Hirdetés

"Üdv a pokolban, más néven a Belle Reve-ben, az Amerikai Egyesült Államok legmagasabb halálozási rátájával rendelkező börtönében. Itt tartják fogva a világ legismertebb szuperbűnözőit, akik bármit megtennének a szabadulás érdekében - még a szupertitkos X Akciócsoporthoz is hajlandóak csatlakozni. Hogy mi nálunk a napi csináld-vagy-pusztulj megbízás? Összeállítani egy csapatot Bloodsportból, King Sharkból, Peacamekerből, Bumeráng kapitányból, Savantból, Ratcatcher 2-ből, Blackguardból, Javelinből és mindenki kedvenc pszichopatájából, Harley Quinnből. Felfegyverezni őket, majd ledobni őket (szó szerint) Corto Maltese távoli, ellenségektől hemzsegő szigetén.

A gerillaerőktől és ellenségektől hemzsegő dzsungelben az Osztagnak meg kell találnia és el kell pusztítania valamit, miközben Rick Flag ezredes személyesen a helyszínen, az Amanda Waller által alkalmazott kormányzati technikusok pedig a fülükkel figyelik minden lépésüket. És mint mindig, elég egy rossz mozdulat és halottak - az ellenség, a csapattársaik vagy Waller keze által. Ha bárki fogadást kötne, mi nem rájuk tennénk a nagyobb tétet."

Nekünk már csak egy kérdésünk maradt: mikor lesz már 2021. augusztus 5-e?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.