Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett Az oroszlánkirály első előzetese!

|

És minket teljesen sikerült magával ragadnia.

Hirdetés

Egy jelentős sportesemény kapcsán a Disney végre bemutatta az "élőszereplős" feldolgozásaik egyik soron következő állomásának első előzetesét a Jon Favreau rendezte Az oroszlánkirály személyében.

Hirdetés

Miután Favreau vászonra vitte az óriási sikert arató A dzsungel könyvét két évvel ezelőtt, a Disney egy másik klasszikusuk, az 1994-es Az oroszlánkirály vezetését is rábízták. A mozifilm egészen impozáns szereplőgárdát tudhat magáénak, hiszen a Mufasát az eredetiben is megszólaltató James Earl Jones mellett olyan tehetségek fogják a hangjukat kölcsönözni az állatoknak, mint Donald Glover (Simba), Beyoncé (Nala), Chiwetel Ejiofor (Zordon), John Oliver (Zazu), Seth Rogen (Pumba) és Billy Eichner (Timon).

Az első képsorok alapján valami egészen gyönyörűnek ígérkező produkció 2019. július 18-án debütál a magyar mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.