Hirdetés

Az Oroszlánkirály sorozat két hanggal bővült

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Rob Lowe és Gabrielle Union csatlakozik az Oroszlánkirály hamarosan induló sorozatverziójához, a The Lion Guardhoz, ami a korábbi filmek folytatása lesz. A két színész Simba és Nala hangját fogja kölcsönözni. Rajtuk kívül feltűnik a szinkronstábban James Earl Jones és Ernie Sabella is, akik visszatérnek Mufasa és Pumbaa hangjaiként, illetve Max Charlest (The Strain - A kór) is hallhatjuk majd Kion szerepében, aki Simba és Nala másodszülött kölyke lesz. Sajnos Nathan Lane nem tér vissza Timon hangjaként, helyére Kevin Schon kerül. Rajtuk kívül Sarah Hyland (Modern család) és Eden Riegel (All My Children) is szerepet kap. A széria középpontjában Kion fog állni, aki arra törekszik, hogy a Lion Guard (azaz Királyi Testőrség) vezére legyen, azon állatok csoportjáé, akik próbálják megvédeni Büszke Földét. Ahelyett, hogy segítségül hívná ehhez a legbátrabb, és legmerészebb oroszlánokat, Kion a barátai hősiességében bízik. Közéjük tartozik legjobb barátja, Bunga, a félelmet nem ismerő méhészborz (Joshua Rush), Ono, az intellektuális kócsag (Atticus Shaffer), Fuli, a magabiztos gepárd (Diamond White), és Beshte, a barátságos és jólelkű víziló (Dusan Brown). A The Lion Guard: Return of the Roar novemberben kerül bemutatásra. Ez egyfajta előfutárként fog szolgálni a 2016-ban debütáló The Lion Guardnak. Előbbiből itt láthatunk egy klippet: https://www.youtube.com/watch?t=29&v=X19M8Ugshlw

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.