Hirdetés

Az ősforrást adaptálná Zack Snyder

|

Hirdetés

Ayn Rand egyik leghíresebb regényéből, Az ősforrásból forgatna filmet Zack Snyder, a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala rendezője. Snyder szeretne kicsit fellélegezni a DC-filmek sorozatgyártásának mókuskerekéből, és mintegy "pihenésképpen" az 1943-as könyvet filmesítené meg.

azosforras
Az ősforrást 1949-ben már egyszer megfilmesítették, Gary Cooper és Patricia Neal főszereplésével. Akkor maga az írónő, Ayn Rand írta meg a forgatókönyvet. A történet főszereplője egy Howard Roark nevű fiatal építész, aki inkább a marad az ismeretlenség homályában, minthogy hagyja, hogy mások ráerőltessék akaratukat, és csorbát szenvedjen a kreativitása és alkotói szabadsága. Érdekességként íme az 1949-es film kedvcsinálója:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.