Hirdetés

Az új Alien a Bolygó neve: Halál folytatása lesz

|

Hirdetés

Szomorú hírrel szolgálunk azoknak, akik kedvelték az Alien harmadik és negyedik részét (A végső megoldás: Halál, Alien 4: Feltámad a Halál), ugyanis a Neill Blomkamp által rendezett Alien folytatás figyelmen kívül fogja hagyni őket és a James Cameron nevével fémjelzett A bolygó neve: Halál eseményeit követi majd. És ez nem minden! Blomkamp új filmje, a Chappie hamarosan a mozikba kerül, de közben a District 9 és az Elysium javában tervezgeti az Alien filmjét, amire a 20th Century rábólintott. A rendező egy friss interjúban elárulta, hogy az Alien 5 (nevezzük egyelőre így) figyelmen kívül hagyja majd a harmadik és negyedik fejezetet, ugyanis szeretnének egy igazi folytatást készíteni Cameron Aliensének, így létrehozva egy új folytonosságot. Blomkamp úgy fogalmazott, hogy az Aliens genetikai testvérét szeretné megalkotni. https://www.youtube.com/watch?v=Th8os-IfZhg Erre - ismerve az Alien 3 és 4 sztoriját - szükség is volt, ha azt szeretnék, hogy Sigourney Weaver visszatérjen. Bár nem kötötték az orrunkra, hogy Blomkamp miképpen kívánja megváltoztatni a folytonosságot, de a színésznő elárulta, hogy talán ez lehet az Alien franchise utolsó része és így a rajongók megkapnák Ripley történetének méltó lezárását, ami természetesen az ő csatlakozását vonná maga után:

Szeretném Ripleyt visszahozni a céltalan keringésből és egy megfelelő lezárást adni egy ilyen nagyszerű történetnek. Amikor valaki olyan, mint Neill Blomkamp hirtelen azt mondja, hogy érdekli a történet, akkor a füleim azonnal hegyeződnek. Még a Chappie forgatásán kezdtünk el beszélgetni arról, hogy mennyire szereti ezeket a filmeket. Később elkezdett különböző artworköket küldeni, rengeteg történetre vonatkozó ötlettel. Nagyon örülök, hogy érdekli a dolog, hiszen ez egy nagyszerű sorozat volt, ami megfelelő lezárást érdemel. Remélem sikerül összehozni.
Mit gondoltok, hogyan folytatja Cameron filmjét Blomkamp?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.