Hirdetés

Az új Alien film különböző lesz az elődöktől

|

Sigourney Weaver szerint Neill Blomkamp Alienje eltérő lesz a korábbi filmektől.

Hirdetés

Nincs még minden tisztázva a Neill Blomkamp által rendezett új Alien film kapcsán, de az egyre biztosabbnak tűnik, hogy nem fogja megkötni a kezét David Fincher Alien 3-ja, és Jean-Pierre Jeunet Alien 4-je sem. Sajnos ennél többet azonban nem igen tudunk, még a film címe is kérdéses, de az már biztos, hogy Sigourney Weaver visszatér Ellen Ripley szerepében. Most a színésznőtől tudtunk meg néhány újdonságot a folytatásról.

Hirdetés

Weaver a James Cameron által készített A bolygó neve: Halál 30. évfordulója alkalmából ült le az EW-vel, és gyakorlatilag megerősítette, hogy egy egészen másfajta filmre számíthatunk.

"Olyan ez mintha, az út elágazna, az egyik ide visz, a másik amoda, és van egy, ami Neill filmjéhez vezet."

Kicsivel több mint egy éve volt, amikor Blomkamp tisztázta szándékait:

"Az első két rész a kedvencem. Szóval olyan filmet akarok csinálni, ami azokhoz kapcsolódik. Ez a célom. Nem akarom eltörölni sem az Alien 3-mat sem pedig a 4-et, de azt szeretném, hogy az enyém az első kettőhöz kapcsolódjon."

Kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat számunkra a Blomkamp-féle útelágazás, talán tényleg ez lesz az a folytatás, amire sokan már oly régóta várnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.