Hirdetés

Az új Batman film az Arkham Asylumban játszódhat

|

Nem akárhol játszódhat Ben Affleck Batmanje.

Hirdetés

Egy nagyon érdekes pletyka röppent szárnya Ben Affleck szóló Batman filmjével kapcsolatban, amiről azt hiszem nagyon sokan szeretnék, hogy igaznak bizonyuljon.

Hirdetés

Az információ állítólag egy megbízható forrástól ered, aki azt mondta, hogy Ben Affleck Batmanje az Arkham Asylum falai között találhatja magát az új filmben. A történet nem az Arkham videojátékok, vagy Grant Morrison képregényének adaptációja lesz, de Affleck korábban elmondta, hogy felhasznál majd bizonyos elemeket korábbi feldolgozásokból.

Ez a pletyka azzal a szóbeszéddel is egybevág, amit néhány hónapja hallottunk, méghozzá, hogy a filmben több híres gazfickó is fel fog bukkanni. Túl sok gonosztevővel nem igazán jó teletömni egy filmet, de ha arra a helyre látogatunk el, ahová be vannak zárva, akkor máris természetesebben hat a jelenlétük.

Mit gondoltok erről a lehetőségről? Szeretnétek egy olyan Batman filmet látni, amelynek cselekménye az Arkham Asylumban játszódik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.