Hirdetés

Az új Batman ruha nem fogható az eddigiekhez

|

Szombaton Kevin Smith levezényelte Az acélember BluRay megjelenésének egyik népszerűsítő rendezvényét, melynek során nem csak az említett filmről esett szó, hanem a folytatásról is.

Hirdetés

Nagyon keveset tudunk még a "Batman vs Supermanről", de Smith elárulta, hogy az esemény után Zack Snyder rendező megmutatott neki egy képet Ban Afflekről az új Batman jelmezben.
"Láttam a jelmezt, sőt még annál is többet, láttam benne őt [Ben Afflecket]," mesélte Smith. "Nem akarok semmit lelőni előre, de ennyit elmondhatok... Azonnal megöleltem [Snydert]. Ilyen jelmezt még nem láttál a filmekben. Mert minden eddigi mozira ez a Mátrixos fekete páncél volt a jellemző. Egy darab mellbimbó sincs ezen a ruhán. Szerintem mindenkinek az lesz a reakciója, hogy Te szent sz*r! Még nem próbálták ezt az utat. Még aki nagyon durván úgy is van vele, hogy "kapja be ez a film", abból is azt fogja kiváltani, hogy oké, készen állok rá!"
Érdekesen hangzik és mostmár még inkább kiváncsiak vagyunk hogyan is fest Ben Affleck az új maszk alatt. Vajon tényleg a Batman Noelhez fog hasonlítani ahogyan arról korábban hírt adtunk vagy esetleg valami teljesen váratlannal rukkolnak elő Snyderék?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.