Hirdetés

Az új Farkasnak nem lesz köze Az eljövendő múlt napjaihoz

|

James Mangold elmagyarázta, hogy a Farkas miért nem fog szorosan kapcsolódni a Bryan Singer féle X-Men filmhez.

Hirdetés

Az új film csupán lazán fog kapcsolódni az X-Men: Az ellenállás végéhez, és nem fog hivatkozni a Farkas: Kezdetekre. Szóval akkor az X-Men: Az eljövendő múlt napjaihoz lesz valami köze? James Mangold szerint nem. A rendező azt mondta, hogy már rég elkezdték a filmet, mikor Singerék bejelentették az új X-Ment, így már nem tudták módosítani oly módon, hogy bárhogyan is köze legyen a kettőnek egymáshoz. De ez nem azt jelenti, hogy majd ellent mondanak egymásnak vagy a Farkas egy alternatív univerzumban helyezkedne el. Ami kimarad az gyakorlatilag annyi, hogy senki sem szegezi majd Logenhez a kérdést, hogy "Hé haver, milyen volt Japánban?" Farkas legújabb kalandjai július 25-én érkeznek hazánkba. Főbb szerepekben Hugh JackmanWill Yun Lee, Hiroyuki Sanada, Brian Tee, Rila Fukushima, Tao Okamoto és Svetlana Khodchenkova.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.