Hirdetés

Az új Godzilla forgatása márciusban kezdődhet

|

A Warner és a Legendary már bejelentette, hogy 2014. május 16.-a lesz a megjelenési dátuma az új Godzilla-filmnek, így a forgatást a jövő év elején el kellene kezdeni. Ezt már meg is erősítette az operatőr, Seamus McGarvey is egy interjúban.

Hirdetés

McGarvey egy interjúban elmondta, hogy a forgatás valószínűleg márciusban indul és körülbelül júniusig fog tartani, nagy az esélye,hogy 3D-s lesz és azt is mondta,hogy még mindig nem választották ki, hogy vizuálisan milyen irányba menjenek. Az utolsó frissítés az volt a Godzilla háza tájáról, hogy a Vasember 3 íróját Drew Pearce-t kérték fel, hogy csiszolja a már meglévő forgatókönyvet. A rendező Gareth Edwards lesz. Így viszont casting híreknek nemsokára jönniük kell a közeljövőben. Érdekesség lehet még, hogy McGarvey a Bosszúállók operatőre is volt és Joss Whedon megkérte, hogy a második részre is térjen vissza, aminek a bemutatója 2015. május 1.-re datálódik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.