Hirdetés

Az új Hulk film távolabb van mint valaha

|

Hirdetés

A várakozások szerint a Thor: Ragnarok épp annyira lesz Hulk film is egyben, mint ahogyan az Amerika Kapitány: Polgárháború egy Bosszúállók 2.5, de sajnos ez egyet jelent azzal is, hogy a zöld óriás következő önálló kalandja még bőven várat magára. Mióta 2012-ben Mark Ruffalo vette át Bruce Banner szerepét, a rajongók talán egyik legnagyobb álma, hogy a színész és dühkezelési problémás karaktere megkapják a saját filmjüket. Sajnos, ahogyan az már korábban kiderült, a jogok egy részén továbbra is a Universal stúdió csücsül. A Marvel egyetlen kiskapuja az, hogy a Bosszúállókon kívül más hősök filmjeiben is szerepelteti Hulkot, ami Ruffalo szerint jó poénok alapja lesz a Thor harmadik részében:

Még nem tudom, hogy pontosan mi lesz a történet, de Loki-ról és Thor-ról fog szólni és én is feltűnök majd itt-ott. Viszont nem tudnék mondani semmi konkrétat... Chris [Hemsworth] és én mindig jól elvagyunk, ha pedig Tom Hiddleston is velünk van, akkor meg pláne. Szóval rengeteg vicces beszólogatásra számítok oda-vissza... Teljes ellentétei leszünk egymásnak és meglesz az a furcsa páros érzés.
Gyakorlatilag a film viselhetné a Thor és Hulk címet is, de sajnos ez, ahogyan pár sorral előbb írtuk, a Universal birtokában lévő jogok miatt nem lehetséges. Voltak már azzal kapcsolatban találgatások, hogy a film tartalmazni fogja a Hulk világa (Planet Hulk) egyes elemeit, ám erre egyetlen hivatalos forrástól sem érkezett még megerősítés. Mark Ruffalo így nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy miért van még olyan távol Bruce Banner legújabb szóló kalandja:
Igazság szerint, úgy érzem távolabb van mint valaha. Nem a Marvel, hanem a Universal tulajdona. Nem tudom. Túlságosan problémásnak tűnik. Eleget aggódtam már miatta, hogy mostanra elfogadjam. Sajnos nincs beleszólásom és nem fogok olyasmi miatt gyötrődni, amivel nem tudok mit kezdeni... Persze azért szeretném, ha egyszer megvalósulna, jó móka lenne. Még mindig sok van ebben a karakterben és én is folyton azon agyalok, hogy mit lehetne vele csinálni legközelebb.
A színész korábban azt is elmondta, hogy szívesen megnézné Bruce Bannert külön válva Hulktól, amint egymásnak esnek. A képregényekben volt már erre példa, sőt az atomfizikus egyenesen egy Hulkbuster páncélt viselve szállt szembe termetes alteregójával, aki ellen győzedelmeskedni tudott. A színész elmondta, hogy egyáltalán nem biztos afelől, hogy mindez megtörténik-e a Thor: Ragnarokban, de mindenképpen szeretné, ha a jövőben valamikor sor kerülne rá:
Erősen hajlok felé. Nem tudom, hogy itt van-e már az ideje, de előbb-utóbb szeretném, ha megtörténne. Amikor az Ultron korán dolgoztam, azon belül is a Skarlát Boszorkány befolyása alatt lévő jeleneteken, egy jó ideig gondolkoztam azon, hogy vajon mitől is félne igazán Hulk. Aztán rájöttem, Banner-től. Folyton előttünk van kettejük kapcsolta, de együtt még sosem láthattuk őket. Mindig is úgy gondoltam, hogy elég izgalmas lenne ezt bemutatni.
Jelenleg még három másik film is vár ránk a 3. fázisból mielőtt Thor-t és Hulk közös zúzásba kezdhetne. Az egyik egész nyáron át forgott és jövő májusban kerül a mozikba Amerika Kapitány: Polgárháború néven. A másik a Benedict Cumberbatch főszereplésével készülő Doctor Strange, amelynek forgatása még az év vége előtt megkezdődik, hogy 2016 novemberére a mozikba kerülhessen. Végezetül pedig A galaxis őrzői 2, ami 2017 nyarán érkezik, megelőzve a Thor: Ragnarokot, amelynek rendezői székébe Taika Waititi került azzal a céllal, hogy felturbózza a humort. Tom Hiddleston minden kétséget kizáróan vissza fog térni Loki szerepében és talán Valkyrie első filmes feltűnése is eljöhet. Sajnos még mindig két év választ el a bemutatótól, de az eddigi infók alapján nem fogunk csalódni a végeredményben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.