Hirdetés

Az új Pókember elmesélte, hogyan sérült meg a Polgárháború forgatásán

|

Hirdetés

Szinte semmi újat nem tudhattunk meg június óta, amikor kiderült, hogy a 19 éves Tom Holland fogja alakítani Peter Parkert az Amerika Kapitány: Polgárháborúban. A napokban néhány szemfüles riporter viszont elkapta pár szó erejéig Ed Sheeran koncertfilmjének londoni premierén. Az egyikük felfedezte az orrán található sebet és rákérdezett. Holland elárulta, hogy a Polgárháború forgatásán szerezte sebesülését, amely szimplán csak egy ügyetlen mozdulat végeredménye.

Semmi erőszakos dolog nem történt. Saját hibám miatt nézek ki így. Egyszerűen csak elvágódtam és bevertem az arcom, nagyjából kétszáz stábtag előtt, szóval nem épp a leghősiesebb pillanatom volt. Szerencsére az utolsó jelenetem előtt történt, azt mondták, hogy: "Forogjanak a kamerák!", én beálltam a helyemre, minden rosszul sült el, de végül megtartották az anyagot. Nagyszerű lett, valószínűleg CGI-jal eltüntetik majd a vért, szóval nagyon szerencsés voltam.
A brit színészt többnyire a 2012-es Lehetetlenben és a 2013-as Majd újra lesz nyárban nyújtott alakításának köszönhetően ismerik. Legközelebb a pörölydobáló asgardi isten, Chris Hemsworth mellett láthatjuk majd a Ron Howard rendezésében készült A tenger szívében, amely december 10-én érkezik majd a magyar mozikba. Habár Hemsworth az egyik bosszúálló tag, aki nem lesz benne a Polgárháborúban, ennek ellenére Holland beszámolója szerint tanácsokkal látta el, miután kiderült, hogy ő lesz az új Pókember.
Hemsworth nagyon jó barátom. Együtt dolgoztunk nemrégiben, valójában alig pár hónap múlva érkezik a filmünk a mozikba. Küldött nekem egy gratulációs üzenetet és néhány szóban tanácsot is adott, azt mondta nyugodjak meg és élvezzem az életet, amíg senki nem ismer. Azt is mondta utazgassak.
[caption id="attachment_70086" align="aligncenter" width="673"]
Tom Holland és Chris Hemsworth
Az új Pókember Tom Holland és többnyire Thor szerepéről ismert Chris Hemsworth[/caption] Tobey Maguire és Andrew Garfield után Tom Holland lesz a harmadik színész, aki magára ölti a falmászó jelmezét. A legújabb adaptáció nagyban elfog térni az eddigiektől, hiszen nem az eredettörténetet fogja feldolgozni a film, hanem egy már tevékenykedő Pókembert ismerhetünk meg. Amikor megkérdezték tőle, hogy valamilyen módon fog-e meríteni elődei alakításaiból csak ennyit mondott:
Szerintem lehetetlen nem meríteni tőlük. Annyira nagyszerűek voltak, gazdag és hihető alakítást nyújtottak. Egyértelműen közrejátszanak, szeretem az alakításaikat és próbálom hozni vagy újra kreálni azt a szintet, amit ők. Jelenleg, viszont a legfontosabb az, hogy készítsünk - nyilvánvalóan ugyan erről a karakterről - egy új, más, izgalmas élményt nyújtó Pókember filmet.
Egyelőre Tom Holland az egyetlen név, akit biztosan tudunk, hogy benne lesz az szóló Pókember filmben, mellette pedig feltűnhet Marisa Tomei is, May néni szerepében. John Francis Daley és Jonathan M. Goldstein forgatókönyvéből Jon Watts rendezi majd a filmet. Azt még nem tudni, hogy a forgatás mikor kezdődik, de a Sony és a Marvel terveinek megfelelően 2017 július 28-án kerül majd a mozikba falmászó barátunk legújabb kalandja.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.