Hirdetés

Az új Predator film ezért debütál streamingen és nem moziban

|

A Préda nem érkezik a mozikba, ehelyett a Disney+-on lesz elérhető. Jó okkal.

Hirdetés

2018 után visszatér a Ragadozó-franchise, melynek legújabb darabját, a Prédát, a Cloverfield Lane 10 direktora, Dan Trachtenberg rendezi. Az idei San Diego Comic-Conon került sor az előbbi világpremierjére, ami a legelső kritikák és nézői visszajelzések szerint biztatóra sikeredett. Ezek után végképp jogos a kérdés, hogy egy ekkora eseményfilm miért a Disney+-ra (az Egyesül Államokban a Hulura) érkezik a mozik helyett.

Hirdetés

Trachtenberg többek között erről is beszélt az Uproxxnak adott interjújában:

A rossz hír, hogy nem láthatjuk moziban a Prédát. A jó hír viszont, hogy amit kapsz, az felér egy gigantikus moziélménnyel. Ez nem egy szimpla videoklip lesz, hanem egy igazi film. (…) A Hulunak még nincsenek nagy franchise-ai, ezért ezzel a filmmel akarják felhívni a figyelmet a benne rejlő potenciálra. Nem arról van szó, hogy a kisebb és az olcsóbb megoldást választjuk. A Hulun mozihoz fogható filmélményben lehet része a nézőnek.

A 2018-as Predator - A ragadozó kritikai és anyagi bukását követően sokan azt gondolták, hogy óvatosságból döntöttek úgy a készítők, hogy ezúttal csak streaming premiert kapjon az új rész, de Trachtenberg cáfolta ezt az állítást. A Préda Magyarországon augusztus 5-től tekinthető meg a Disney+-on. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.