Hirdetés

Az új Sicario előzetes az eddigi legjobb

|

Hirdetés

Már láthattunk pár előzetest Denis Villeneuve új thrilleréről, de a mostani sikeredett a legjobban. Az új Sicario trailer pörgős, ám tökéletesen felvázolja az eseményeket, bemutatja a karaktereket és remekül építi fel a feszültséget, a zene és vágás terén egyaránt. Amiben kétségkívül jobb, mint elődei, az az, hogy nem árul el annyi mindent a sztoriról. A Sicario - A bérgyilkosban Emily Blunt egy FBI ügynököt alakít, aki kegyetlen tapasztalatokat szerzett eddigi munkája során. A CIA egyik elit osztagának vezetője (Josh Brolin) felkéri, hogy csatlakozzon egységéhez és harcoljon a helyi drog kartell vezére ellen. A dolgok csúnya fordulatot vesznek, amikor a csapat konzultánsa (Benicio Del Toro) átvezeti az akciócsoportot a Mexikói határon túlra. A filmben feltűnik még Jon Bernthal, Victor Garber és Jeffrey Donavan is. A Sicario először a Torontói filmfesztiválon debütál majd, az amerikai mozikba pedig szeptember 18-án érkezik. Mi sajnos csak október 22-től láthatjuk Emily Blunt küzdelmét a mexikói drogkartellel. https://www.youtube.com/watch?t=63&v=ZVKF9_-LK7o

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.