Hirdetés

Az új X-Men: Az eljövendő múlt napjai fotó Higanyszálra utal

|

Sok kérdés merült fel Higanyszállal kapcsolatban mostanában, hiszen a Fox és a Marvel stúdió egyaránt használni fogja a karaktert következő filmjeiben, ám mind ketten más-más jogokat birtokolnak.

Hirdetés

Ezúttal Bryan Singer jövőre érkező X-Men filmjéből láthatunk egy képet, ami annak ellenére, hogy nem mutat sokat, annál többet sejtet. A fotón egy ház látható, előtte egy postaláda melyen a Maximoff név szerepel utalva Pietro Maximoffra azaz Higanyszálra. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban Evan Peters alakításában, Magneto fiaként ismerhetjük majd meg a karaktert, míg a Marvelnél a nővére, Skarlátboszorkány oldalán harcolva csatlakozik A bosszúálókhoz. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai 2014 május 23-án érkezik, főbb szerepekben James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Patrick Stewart, Ian McKellen és Hugh Jackman. A képért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.