Hirdetés

Az Underworld 5. része megkapta a hivatalos címét

|

Hirdetés

Valamikor a közeljövőben Kate Beckinsale újra pisztolyt ragad, méghozzá az Underworld 5. részében, vagyis most már az Underworld: Blood Wars címen kell majd keresni. Októberben írtuk, hogy elkezdték a forgatást, többek között a szomszédban Prágában is, de a rövid karácsonyi szezon után már stúdióztak. Ezúttal (is) a vámpírok és a vérfarkasok közötti ellentét kerül a középpontba, csak most kicsit elfajul a helyzet és csúnyán összekapnak valamin. A főszerepben természetesen Kate Beckinsale és Theo James visszaköszön a negyedik rész után, mint Selene jó barátja, illetve a drága apuci Thomas, Charles Dance, is tiszteletét teszi. A többiek sem ismeretlenek: Tobias Menzies (Outlander), aki "egy új félelmetes lycan" vezért fog alakítani, Lara Pulver (Sherlock), mint “a kegyetlen és ambiciózus vámpír”, James Faulkner (Trónok Harca), Peter Andersson, Bradley James, Daisy Head és Clementine Nicholson.

underworld-5-blood-wars
A filmet, egy viszonylag tapasztaltal, rendező Anna Foerester készíti, eddig főleg sorozatokon dolgozott rendezőként, illetve nagyobb filmeken, mint operatőr. Ez természetesen Les Wismant egyáltalán nem zavarja, mert ő továbbra is nyugalomban fejlesztgeti az Underworld sorozatot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.