Hirdetés

Az Úr Sötét Anyagai – A tévéképernyőre költözik Az arany iránytű

|

Hirdetés

Philip Pullman Az Úr Sötét Anyagai-trilógiájának első részéből, az Északi fényből Az arany iránytű címmel 2007-ben készült mozifilm Dakota Blue Richards, Nicole Kidman, Daniel Craig és Eva Green főszereplésével. A folytatás – a nyitott vég és a sorozat feldolgozásra váró másik két kötete ellenére – elmaradt, azonban a BBC One most újra adaptálhatja Lyra Belacqa kalandjait.

aranyiranytu32

A New Line és a Bad Wolf közös projektjeként egy nyolc részes sorozatként élesztik újra Az Úr Sötét Anyagai-trilógiát. A történet főszereplője egy  Lyra Belacqa mevű árva kislány, aki egy olyan világban él, ahol az emberek lelke állatformában megtestesülve, úgynevezett daimónként látható. Lyra hamarosan egy nem várt kaland kellős közepén találja magát, harcos jegesmedvék és boszorkányok között, riasztó rejtélyeket kutatva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.