Hirdetés

Megérkezett Az Úr sötét anyagai-sorozat eddigi legjobb előzetese

|

Méghozzá rögtön magyar feliratos változatban.

Hirdetés

Az HBO egy újabb videóval hangol mindenkit a vészesen közeledő Az Úr sötét anyagai sorozatára, amellyel Philip Pullman népszerű regényfolyamát próbálják ezúttal remélhetőleg nagyobb sikerrel adaptálni, mint azt annak idején Az arany iránytű tette.

Hirdetés

A szóban forgó fantasysorozat egy olyan párhuzamos világban játszódik, ahol az ember lelke a testén kívül létezik egy beszélő, úgynevezett állatdaimón formájában. A történet középpontjában egy fiatal lány, a Logan - Farkasból ismert Dafne Keen által megformált Lyra Belacqua áll, aki miközben eltűnt barátja után nyomoz különböző valóságokat átszelve, hamarosan egy sokkal nagyobb összeesküvés kellős közepén találja magát.

Mellette többek között olyan színészekkel egészül ki a szereplőgárda, mint Ruth Wilson, James McAvoy, Lin-Manuel Miranda, Clarke Peters, Ariyon Bakare, illetve Georgina Campbell. Következzen is az új, az HBO jóvoltából rögtön feliratosan nézhető előzetes, ahol jóval tüzetesebben lehetőségünk van megvizsgálni ezt a különleges világot: 

Az Úr sötét anyagai-sorozat 2019. november 4-én veszi kezdetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.