Hirdetés

Az uralkodó – Megfilmesítik Conn Iggulden könyvét

|

Hirdetés

Julius Caesar életét dolgozza fel Conn Iggulden regénysorozata, melyből filmet készít a Lionsgate. A hírek szerint a készítők a 300 és a Trónok harca keverékeként képzelik el Az uralkodót. A forgatókönyvet William Broyles Jr. (Számkivetett, A dicsőség zászlaja), Stephen Harrigan (Kleopátra, Özvegy a hegyen), Burr Steers (Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, Büszkeség és balítélet meg a zombik) és Ian Mackenzie Jeffers (Fehér pokol, Halálos ítélet) írja.

romakapui

Conn Iggulden öt köteten keresztül ír Julius Caesar-ról, fiatalkoráról, uralkodásáról és végzetétől – miközben bemutatja az antik Rómát, a birodalom hétköznapjait. A film a sorozat első kötetét, a Róma kapuit dolgozza fel – siker esetén pedig további négy regény biztosít alapanyagot a folytatáshoz. Az uralkodó-sorozat mind az öt kötete megjelent már magyar nyelven is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.