Hirdetés

Az utcán támadtak rá a The Boys színésznőjére

|

Karen Fukuhara szót emelt az ázsiai kisebbséget ért atrocitások miatt.

Hirdetés

Szomorú látni, hogy semmiből nem tanul az ember. A világ folyamatosan változik körülöttünk, viszont az előítélet gerjesztette indulatokat a mai napig nem tudjuk levetkőzni magunkról. Ennek áldozata volt a napokban az Amazon Prime-on futó The Boys színésznője, Karen Fukuhara is (a sorozatban Kimikóként találkozhatunk vele), aki bár állítása szerint fizikailag rendben van, nem hagyta szó nélkül a történteket.

Hirdetés

A színésznő elmondása szerint egy férfi váratlanul fejbe ütötte hátulról, majd rákiabált és odébb állt (az eredeti poszt, amiben Fukuhara részletesebben beszámol az esetről, az Instagramján olvasható). Korábban még nem érte őt fizikai inzultus, de verbálisan már nem egyszer sértegették ázsiai származása miatt. Többször is gondolt arra, hogy vegyen önvédelmi órákat, de felvetődik a kérdés, hogy miért pont ő hozzon áldozatot, ha a tetteseket kellene inkább felelősségre vonni. Véleménye szerint az ázsiai nők és az idősek vannak a legnagyobb veszélyben. 

A beszámolót követően a The Boys színészei közül többen is (pl. Chace Crawford, Jack Quaid, Karl Urban) kiálltak Fukuhara mellett. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.