Hirdetés

Az utolsó boszorkányvadász - Még több boszorkány az új előzetesben (Frissítve)

|

Hirdetés

Jól indult a reggel, ugyanis a Lionsgate egy vadonatúj előzetessel lepett meg minket az idén ősszel érkező Az utolsó boszorkányvadász (The Last Witch Hunter) címet viselő akció-kaland filmjéről, mely az első kedvcsinálóval ellentétben már sokkal mélyebbre merül a főhős, Kaulder (Vin Diesel) múltjában, és többet láthatunk a jelenben testet öltő gonoszról is. Frissítés: megérkezett a magyar szinkronos változat is. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=FCCznshgoRM Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=Ua8k860KMO4 A történet szerint a boszorkányvadászok és a természetfeletti lények évezredeken át hadakoztak egymással, és még ma is köztünk élnek. Kaulder, aki nagy hírnevet szerzett magának azzal, hogy boszorkánykirálynők sokaságát gyilkolta le, egyik sikeres vadászata után áldozata megátkozza őt az örök élettel. Évszázadokkal később Kaulder egyedüliként harcol a boszorkányok ellen, mikor régi ellensége is visszatér halottaiból, hogy bosszút álljon nem csak rajta, de az egész emberiségen is. A filmben egyébként feltűnik még Elijah Wood, Rose Leslie, Ólafur Darri Ólafsson, Julie Engelbrecht és Michael Caine. Az utolsó boszorkányvadász Breck Eisner rendezésében október 23-án kerül a mozikba Amerikában. Az itthoni bemutatóról egyenlőre még nincs hír, de körülbelül ugyanerre az időpontra tehető. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.