Hirdetés

Az Utolsó Léghajlító Blu-ray és DVD kiadás paraméterei

|

Manapság teljesen bevett szokás, hogy még a kevésbé jól sikerült filmek is megjelennek valamilyen népszerű adathordozón, hogy azt megvásárolva otthonunkban is átadhassuk magunkat az élménynek. M. Night Shyamalan sokat vitatott Az Utolsó Léghajlító-ja is erre a sorsra jutott.

Hirdetés

Az, hogy az Utolsó Léghajlító jó film-e, nem képzi ezen írás tárgyát. Az, aki esetleg lemaradt volna az eseményekről, itt tájékozódhat a filmről. Bár a magyarországi megjelenésről még egyelőre nincsen hír, annyit tudni, hogy a DVD és Blu-ray verzió November 16-án látja meg a napvilágot (legalábbis nemzetközi szinten). Lássuk a kiadás paramétereit:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.