Hirdetés

Az útvesztő – Előzményfilmet szeretne az író

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy James Dashner, Útvesztő-könyvek szerzője ihletet kapott, amikor meghallotta, hogy Az éhezők viadalának elkészülhetnek az előzményfilmjei. Az író ugyanis azt nyilatkozta, hogy saját trilógiáját is ki lehetne egészíteni egy hasonló projekt keretein belül.

az-utveszto

Eddig Az útvesztő című első, és a Tűzpróba című második részt filmesítették meg – a harmadik, Halálkúra című regényből pedig komolyan történeti változtatásokkal készülhet el a filmváltozat 2017. elejére. Ennek fényében talán még kicsit korai lenne az előzményfilmek létjogosultságáról beszélni, de James Dashner egy interjúban lelkesen beszélt a lehetőségről.
„Valószínűleg nem rajtam múlik majd a dolog, de mindent meg fogok tenni azért, hogy megvalósuljon, mert nagyon szórakoztató lenne, és jó lenne látni, ahogyan a színészek visszatérnek ebbe a világba. De majd még kiderül, hogy a Fox mit tartogat a sorozat számára. Szóval, majd meglátjuk.”
Nem Az éhezők viadala lenne az első, és nem az Útvesztő lenne az utolsó könyvsorozat, amely előzményfilmeket kap. Ott van például a Harry Potter, amelynek világában a varázslótanonc történetéhez képest hetven évet utazunk vissza az időben a Legendás állatok és megfigyelésük című film segítségével – már kedvcsináló is érkezett hozzá.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.