Hirdetés

Az útvesztő rendezője visszatér a harmadik részre

|

Hirdetés

Az ilyen trilógiáknál valahogy bevett szokássá vált, hogy mindig más ül a rendezői székbe, mert csak. Így van és kész, senkinek nem volt még egy rossz szava sem miatta. Ezért lesz fura, hogy Az útvesztő első és a mostani második részét (Tűzpróba) is rendező Wes Ball visszatér az (nem kettévágott!!) utolsó részre.

Összességében nekünk az a célunk, hogy összehozzunk egy szuper trilógiát. Nem sok ember csinálta ezt így és nekem még is lett rá lehetőségem. Én fogom rendezni a harmadik részt és már el is kezdtünk dolgozni az utolsó részen.
Emellett még megjegyezte, hogy örül, hogy befejezheti azt, amit elkezdett, főleg mivel egy ilyen jó történetről van szó, még jobb karakterekkel és egy érdekes világgal. Mindenesetre örülhetünk, hogy Wes Ball kapta meg a rendezői széket, mert az első film után a második is korrekt lett. A trilógia befejező része (Halálkúra) csak két év múlva, 2017. február 17-én debütál.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.