Hirdetés

Az útvesztő: Tűzpróba - Aiden Gillen jelenet

|

Hirdetés

Már csak alig egy hónap van hátra Az Útvesztő: Tűzpróba premierjéig, ezért kicsit elkezdték felpörgetni a marketing vonatot, aminek hála kaptunk egy közös jelenetet Dylan OBriennel és Aiden Gilliennel (Trónok harca). Még a Comic-Conon láthatták a nézők a film első 30 (!!) percét, ez a kis részlet is abból van. A következő film percre pontosan ott veszi fel a fonalat ahol az első abbahagyta, a srácok végre kimenekültek a labririntusból és egy vérfürdő nyomai várják őket egy üzenettel karöltve, amikor megjelennek emberek és helikopterrel egy remélhetőleg biztonságos helyre szállítják őket. Feltehetőleg ezután jelenik meg Janson (Aiden Gillen), a hely főnöke, hogy megtudja Thomastól melyik oldalon áll. https://www.youtube.com/watch?v=V9eSBsDoc0g A film szeptember 17-én jelenik meg a mozikban (kis hazánkban is), főszerepekben még: Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito, Ki Hong Lee, Rosa Salazar és Jacob Lofland.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.