Hirdetés

Az X-Men 2 egyik mutánsa szívesen visszatérne a Marvel Filmes Univerzumban

|

Mivel kitárult a multiverzum ajtaja, szívesen újrázna egyet a pengekarmú mutánsként.

Hirdetés

A csak filmeket követő X-Men szimpatizánsok a 2006-os X-Men 2-ben találkozhattak először a Kelly Hu által alakított Lady Deathstrike-kal, vagy magyar fordításban Halálcsapással. Ő volt Stryker hűséges, ámde csöndes Farkas-klónja, aki hasonló regenerációs képességekkel bírt, mint Logan, ám neki a körmeiből nőttek ki az életveszélyes adamantium pengék.

Hirdetés

Kelly Hút azóta sem láttuk élőszereplős képregényadaptációkban, viszont megannyi animációs projektben kölcsönzi a hangját az ikonikus hősöknek, úgyhogy nem szakított a műfajjal. És persze árgus szemekkel figyeli továbbra is az eseményeket, úgyhogy nem volt rest reagálni a multiverzum elszabadulására, ami most alapjaiban változtatja meg mindazt, amit eddig a Marvel Filmes Univerzumról tudtunk.

A színésznő a ComicBookMovie.com interjúalanya volt, amikor is a multiverzum kapcsán az X-Menes múltjáról faggatták.

"Igen, nagyon király lenne visszahozni Lady Deathstrike-ot, és ezúttal beszéltetni is őt. Sokkal szórakoztatóbb lenne párbeszédekkel a karakter."

Bár Kelly Hu csak egy film erejéig bizonyíthatta rátermettségét mutánsként, talán a legnagyobb ráhatással mégis ő bír a saját képregénykarakterének életére. Alapvetően egy egészen más megközelítésben formálta meg Lady Deathstrike-ot, mint ahogyan a képregényekből ismerhették őt a fanok, ám az azóta eltelt években a képregénybeli karakter több aspektust is átemelt Hu alakításából, aki így már sokkal jobban hasonlít a filmes verzióra, mint korábban. Ezzel a filmből a képregényekbe való visszahatással nem sok színész dicsekedhet el.

Ti örülnétek, ha a mutánsok érkezésével Kelly Hu karaktere is beköszönne a Marvel Filmes Univerzumába?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.