Hirdetés

Az X-Men-filmek Havokja lesz az új MacGyver

|

Hirdetés

A CBS nem is olyan régen jelentette be, hogy feltámasztják az eredetileg az amerikai ABC-n 1985 és 1994 között hét évadot, és két tévéfilmet megélt, Magyarországon is rendkívüli népszerűségnek örvendő ikonikus szériát, a MacGyvert. A bejelentéskor nagyjából csak annyit lehetett tudni, hogy rebootolják a sorozatot, azaz nem előzménytörténetet és nem is folytatást készítenek a legendásan egyszerű, hétköznapi eszközökkel bármilyen problémát megoldó titkos ügynökről, Angus MacGyver-ről, hanem új környezetbe helyezik a már jól megismert figurát.

lucastill
Az új MacGyver-sorozat egyelőre csak pilot berendelést kapott, azaz még nem szabad készpénznek venni, hogy valóban visszatér a képernyőkre sokak kedvenc karaktere, de látva, hogy a régi alkotók is szemmel tartják a munkafolyamatokat, így nincs kizárva, hogy könnyebben kap majd zöld utat egy esetleges teljes évad. A korábbi bejelentés óta a pilot rendezőjét, James Want kreatív nézeteltérések miatt lecserélték, így David Von Ancken veszi át az ő helyét, míg bemutatkozó epizódot továbbra is Paul Downs Colaizzo írja. De ami a leglényegesebb, és szerintem sokakat leginkább érdeklő hír, hogy kiderült, az új X-Men-filmekből Alex Summers, azaz Havokként megismert Lucas Till alakítja majd az új MacGvyert, és ő "veszi át" a stafétát Richard Dean Andersontól. A comingsoon.net információi szerint a tervezett sorozatban a főszereplő mellett láthatjuk majd még a CSI: A helyszínelőkből is ismert George Eads-t és a Fan Girl-ből Joshua Boone-t is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.