Hirdetés

Az X-Men rendezője újraforgatja a Nemo kapitányt

|

Hirdetés

Bryan Singer rendező fellélegzésként az X-Men filmek között új projektbe vágott: Jules Verne világhírű regényéhez, a Nemo kapitányhoz készít adaptációt. A hírek szerint a rendező már a tárgyalások utolsó fázisainál tart a 20th Century Fox-szal a filmet illetően. A klasszikus új filmfeldolgozása tervben van egy ideje egyébként: már 2009-ben meg akarta valósítani David Fincher, méghozzá Brad Pitt és Channing Tatum főszereplésével a Disney-nél. Ők azonban úgy gondolták, hogy Tatum neve nem lenne elég nagy húzóerő egy ilyen nagy költségvetésű mozihoz, és inkább Chris Hemsworth-t szerették volna a helyére. A tárgyalások végül kudarca fulladtak,  Fincher pedig elhagyta a projektet és inkább a Holtodiglannal foglalkozott.

nemo
Singer már tavaly szeptemberben egy Instagram-posztban is elmondta, hogy egy gyermekkori álmát teljesítve filmet fog forgatni a Nemo kapitányból.
Verne könyvéből Rick Sordelet és Dan Studney (Az óriásölő) írták a  forgatókönyvet, amelyben az eredeti karakterek – mint Nemo kapitány, Ned Land és Aronmax professzor – mellett új szereplők is feltűnnek majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.