Hirdetés

Az X-Men: Az elsők rendezője dirigálhatná a Star Wars 7-et?

|

Újabb pletykák záporoznak ránk az álomgyárból, ezúttal az a pletyka talált magának utat, hogy az X-Men: Az elsők rendezője, Matthew Vaughn készíthetné el a hetedik Star Wars epizódot.

Hirdetés

Minden rajongó arra számít és arra kíváncsi, hogy a Disney mikor jelenti be a Star Wars hetedik epizódjának rendezőjét, hiszen bár sejthető, hogy erősen meg lesz kötve a keze, azért nem mindegy, hogy ki csücsülhet abban a bizonyos székben. A legújabb pletykák alapján nagyon könnyen megeshet, hogy a 2015 nyarára datált mozit nem más dirigálja, mint az X-Men: Az elsők című filmet összehozó Matthew Vaughn. Az összeesküvés-elméletek kedvelői azzal magyarázzák a dolgot, hogy Vaughn pont azelőtt hátrált ki az X-Men: Az elsők folytatásának rendezéséből, mielőtt a Disney bejelentette volna a Lucasfilm felvásárlását. Véletlen egybeesés? Egyesek szerint nem és ő irányíthatja a Star Wars 7 munkálatait. A Collider ráadásul mindezt megbízható forrásból véli tudni, ami nem jelent egyet a tévedhetetlenséggel, de a Collider nem sűrűn szokott mellétrafálni, ráadásul már kiderült, hogy George Lucas és a Disney már tervezgetik a forgatókönyvet ezért nem lehet elképzelhetetlen, hogy már a rendezőt is megtalálták a háttérben... Amint lesznek fejlemények az ügyben, jövünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.